субота, 6 лютого 2016 р.

ПРОЕКТИ У E-TWINNING #1 A TRIP TO FAIRY-TALE

   Як я вже писала раніше, я разом з учнями долучилася до проектів у  e-Twinning.  Хочу відмітити, що до нас у цій програмі з Чернівецької області було зареєстровано лише дві школи. - гімназія №4 та спеціалізована школа №22 з міста Чернівці. Після нашої реєстрації за нами підтягнулися гімназія №1 та гімназія №3.
      Хочу відмітити, що участь у цій програмі  є одним із заходів, передбачених в указі Президента України Петра Порошенко визнання 2016 року Роком англійської мови.
  Наразі ми працюємо у проекті Сігіти Королеве з Клайпеди A Trip to Fairy-Tale. У проекті приймає учать 21 школа з країн європейського Союзу. Першим завданням було представити свою школу. Ми зробили невеличкий ролик .


Другим завданням було представити фото учнів, які читають книги. Поки що ми ще це завдання не виставили, але у нас вже є такі фото:


Як люблю, так і читаю...



Третім завдання було обрати нашу народну казку та перекласти її на англійську мову. Ми обрали "Колобок". По-перше, це неважка казка для перекладу. По-друге, цю казку легко ісценізувати. Наші грузинські колеги свою казку оформили за допомогою програми storyjumper. Попробували і ми. і ось, що у нас вийшло:
  Book titled 'The Little Round Bun'Read this free book Тепер чекаємо наступних завдань.

1 коментар: