середа, 10 червня 2020 р.

eTwinning Danube Conference


4 червня відбулася вперше онлайн-конференція для вчителів-ітвінерів Дунайського регіону.
Мета зустрічі - посилити транснаціональну співпрацю між викладачами в Дунайському регіоні та ініціювати нові проекти eTwinning. Я мала змогу скористатися можливістю зв’язатися з вчителями по всій Дунайській області та розробити шкільні проекти. Також я дізналася про стратегію ЄС для Дунайського регіону та які спільні проблеми нас обєднують. Конференція складалася з трьох частин. Перша частина - презентаційна. Ми дізналися про план роботи конференції. Потім ведучий представив команди вчителів з кожної країни. Ось цікава інформація про учасників заходу (узагальнення)
Предмети, які викладають учасники


Вік учнів

Досвід роботи у програмі eTwinning










Вітальне слово відпредставника Міністерства освіти Австрії









Вчителі з Австрії

Вчителі з Боснії

Вчителі з Болгарії

Вчителі з Чехії

Вчителі з Німеччини

Вчителі з Молдови

Вчителі з Румунії

Вчителі з України
Перед початком конференції кожен учасник подав ідею проекту. У другій частині конференції ми коротко, протягом 3 хвилин презентували свої ідеї. В той же час у спільному гугл-документі ми обирали проект, над яким ми хотіли б працювати разом .












Я презентувала ідею "Пісні нашого краю"

У третій частині конференції ми у окремих кімнатах обговорювали ті проекти, які ми обрали. Я доєдналася до проекту чеської вчительки Jana Andel Valeckova під назвою My home - my country. З нами разом працювали Mihaela Augustina Basarab з Румунії та Hristiana Minkova з Болгарії.











Немає коментарів:

Дописати коментар