середа, 10 червня 2020 р.

Зустріч з послом Бельгії в Україні

Сьогодні, 10 червня 2020 року за сприяння та організації Go Global  відбулася зустріч з послом Бельгії в Україні Mr Alex Lenaerts. Спочатку пан Lenaerts розповів нам про традиції та пам'ятки своєї країни, а також поділився думками про освіту у Бельгії. У Бельгії, виявляється, аж три офіційні мови (французька,бельгійська,німецька), але це аж ніяк не впливає на політичну та економічну ситуації,адже, як зазначив Mr Alex Lenaerts,найголовніше в успіху це працелюбність, вмотивованість та самовдосконалення і звичайно ж уміння не лише говорити, а й слухати. Розповідь пана посла супроводжувала чудова презентація.


Бельгія як Бельгія, а Італія виглядає класнюче!


Цікаво - пряма лінія з Києва до Брюсселя

А це - королівська дорога





Під час родповіді учні уважно слухали, а потім грали в гру Кахут на закріплення інформації про країну Бельгію в ігровій формі. Троє учнів переможців отримають призи від GoGlobal.







Після гри учні за допомогою ресурсу menti.com ставили свої запитання про все, що їх цікавить. Дякую за участь у зустрічі учням 6 класу Чорногуз Іванні та Чорногузам Рустаму і Камілі, Учням 7 класу Чорней Каріні та Чуфріді Діані, учениці 9 класу Долінській Віталіні та за їхні запитання.


Іванка та Віталіна на зустрічі




Діана та Каріна на зустрічі














Немає коментарів:

Дописати коментар