пʼятниця, 1 травня 2020 р.

#TakeActionDay


Я по можливості, намагаюся залучати своїх учнів до участі в різних проектах. Так, ми є учасниками проекту #TakeAction і сьогодні разом з учнями були учасниками глобальної події #TakeActionDay де мали змогу прослухати презентації учнів з Таїланду, Польщі, України, США, були присутні на виступі заступника Генерального секретаря ООН пана Фабріціо Хохшильда! До цієї події учні були учаснкиами онлайн зустрічей з преставниками WWF та NASA. Хай вони не все розуміли англійською, але вони розуміли свою значущість і присутність на такій масштабній події. Подяка за активну участь шестикласникам Токар Крістіні, Статкевич Насті, Чорногуз Іванці, семикласниці Чорней Каріні, десятикласникам Долінській Віталіні, Шулдак Наталії та Козар Ангеліні, десятикласникам Серецькій Ніколь та Мельничук Оленці. В попередніх онлайн-зустрічах брали участь Роденко Ілля, Бідіна Андріана, Королюк Олександра, Бельмега Андрій, Гузак Владислава. Кілька світлин з події.
О 13.30 ми прослухали презентацію маленьких учнів з Таїланду, які розповіли про тварин, що зникають та як можна запобігти цьому.



о 15.30 ми прослухали презентацію учнів з Польші, які розповіли про участь у кожному етапі проекту.





О 16.00 відбулася зустріч з заступником Генерального секретаря ООН паном Фабріціо Хохшильдом. Також попередньо учні брали участь у глобальній грі-челенджі Кахут і представник UN75 підвів підсумки гри. Під час гри учні дізналися, що технології мають як позитивний так і негативний вплив на людство. також, що щодня доступ до глобальної мережі має половина населення Землі. Порівняно з чоловіками, на 12% менше жінок користуються інтернетом. завдяки автоматизації, 800 млн людей може втратити роботу, але з'явиться 24 млн нових професій.






О 17.00 свою роботу презентувала команда з України під керівництвом Владислава Качура. Чудова робота, всі були в захопленні. Креативні ідеї для підтримки цілей сталого розвитку.







з 18.00 ми мали змогу познайомитися з кількома презентаціями учнів з США та Канади. Особливо сподобалися хлопці, які започаткували свою студію та ютуб канал для промоції цілей сталого розвитку, та підтримки людей.



















Немає коментарів:

Дописати коментар