неділя, 27 листопада 2016 р.

УЧАСТЬ У КОНКУРСІ ЗНАВЦІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ "ГРИНВІЧ-2016"

    

 24 листопада 2016 року 37 учнів Долішньошепітського НВК взяло участь у Всеукраїнському конкурсі знавців англійської мови "Гринвіч -2016".
     Вперше учні брали в ньому участь у 2010 році, вдруге у 2013. У 2010 році учні тоді ще 3 класу Жебчук Іванна, Бідений Сергій та учениця 7 класу Жебчук Юлія отримали призи за гарний результат, всі інші учасники отримали сертифікати за участь та подарунки у вигляді фірмових бланків для розкладу уроків, гарних книжкових закладок з неправильними дієсловами та ін.
     Звичайно ж , участь у конкурсі платна, а конкурсів є багато. Тому у мене, як у вчителя, не завжди вистачає духу сказати батькам, щоб вони здавали на конкурс "Гринвіч", тому що у нашій школі двічі на рік учні приймають у конкурсі "Кенгуру". Мені подобається цей конкурс, але і трохи шкода батьківських коштів. Тому  ми не можемо приймати участь щороку, але по мірі можливості стараємося бути учасниками. Цього року ( та й в попередні роки) була можливість приймати участь у конкурсі безкоштовно для дітей з багатодітних сімей, сиротам, напівсиротам, а також дітям учасників АТО.
    Конкурс цікавий, є можливість виконувати завдання минулих років, що ми і робимо на додаткових позакласних заняттях. Наразі чекаємо результатів.

Учасники конкурсу у 2016 році.

    

Немає коментарів:

Дописати коментар