пʼятниця, 26 серпня 2016 р.

ПОДАРУНОК ВІД GO GLOBAL

Ура!
Душу переповнює неймовірна радість від того, що твоя праця не пропадає надарма. Як приємно, що тебе хтось оцінив! Від проекту Go Camps одне задоволення! І районний відділ освіти виділив кошти на придбання канцтоварів для проведення заходів у таборі, і з офісу Go Camps теж надійшли подарунки. А тут ще такий шикарний дар - 15 компютерів. Це ж можна гори перевернути!!! Інформацію отримано з сайту Go Global:

У рамках співпраці ініціативи GoGlobal із Міністерством освіти українські школи, у яких проходили мовні табори GoCamps, отримають 1746 комплектів комп’ютерів для обладнання комп’ютерних класів.
У 2016 році Україна отримає 23 500 комплектів комп’ютерів в рамках Угоди з Урядом Китайської Народної Республіки. Частину комп’ютерів Міністерство освіти надасть школам-учасницям проекту GoCamps, а решту розподілить між школами пропорційно до кількості учнів. 127 шкіл, де проходили цього літа мовні табори, а також опорні школи, будуть першими забезпечені отриманою від Китаю технікою.
Разом із тим за попередньою домовленістю компанія Microsoft надасть значну знижку, а також спеціальні умови на програмне забезпечення та сервісне обслуговування цих комп’ютерів в Україні. Комп’ютерна техніка вже прибула в Україну та вже найближчим часом буде доставлена у школи. Загалом Китайська Народна Республіка надала Україні комп’ютерів на 780 тисяч доларів.
Джерело ТУТ

Немає коментарів:

Дописати коментар