неділя, 27 березня 2016 р.

МЕТОДИЧНЕ ОБЄДНАННЯ ВЧИТЕЛІВ МУЗИКИ У ЧОРНОГУЗАХ

В пятницю, 18 березня 2016 року на базі Чорногузівської ЗОШ відбулося методичне обєднання вчителів музичного мистецтва, яке для нас підготувала вчителька Мироняк Людмила Іванівна. 
   Вчителі району змогли переглянути літературно-музичний захід Брейн-ринг "Музичний калейдоскоп" та уривок з композиції "Пісню я візьму на спомин", присвячену  нашому видатному земляку Володимиру Івасюку.
   Захід проходив у актовому залі, який за сумісництвом є й кабінетом музики. Зал дуже гарно оформлений і гарно суміщає в собі кабінет.





Методичне обєднання відкрив в.о.директора школи Калинчук А.Д., який гарно представив школу та колектив, розповів про історію школи та її досягнення, сказав теплі слова про вчительку.





Після цього слово взяла вчитель музичного мистецтва Мироняк Л.І., яка запропонувала розпочати захід хвилиною мовчання в память про нашого колегу, вчителя музичного мистецтва з с.Банилів  Діяконюка  Івана Васильовича. Далі прозвучала пісня "Маки червоні" у виконанні учениць Чорногузівської ЗОШ Ваделюк Марти та ?
    Далі ведучі свята представили команди, які будуть змагатися у брейн-рингу. Це 4 команди по 6 учнів - "Музикознавці", "Співучі соловї", "Веселі бемольки",  та "Мажори". Кожна команда представила себе своїм девізом та капітаном команди. Далі ведучі представили журі та оголосили правила команди.





Вихід команди "Музикознавці"
     Судило музичні знання учнів поважне журі у складі Ковалюк Лідії Степанівни, методиста відділу освіти, Романюк Уляни Любомирівни, керівника районного методичного обєднання вчителів музичного мистецтва та Калинчука А.Д., в.о.директора Чорногузівської ЗОШ. Допомагала у проведенні свята технічно заступник директора з ВР Ковалюк Оксана Юріївна.



В першому турі  замагалися команди "Співучі соловї" та "Музикознавці". Учні відповідали на запитання, що стосуються знання музичних термінів, композиторів, тощо. Перемогу у першому турі здобула команда "Музикознавці". "Співучі соловї" були нагороджені медалями за участь у конкурсі "Знавець музики".

У перерві між двома раундами музичний дарунок від Ваделюк Марти.


У другому раунді змагалися команди "Веселі бемольки" та "Мажори".


Перемогу здобула команда дівчат. Команда "Мажори" отримала нагороди - медалі "Знавець музики". І знову прозвучав  музичний подарунок  від Ваделюк Марти.

В ІІІ раунді зустрілися команди-переможці двох попередніх раундів - це "Музикознавці" та "Веселі бемольки". Змагання було напруженим. Обидві команди хотіли перемогти. Перемогла команда дівчат. Але, на мою думку, все-таки команда хлопців швидше  натискала на кнопку. Команда "Музикознавці" теж була нагороджена медалями "Знавці музики". До уваги глядачів - музичний номер "Танець з парасольками".

Також присутні  послухали пісню у виконанні ведучого  разом з учасниками "Ще не вмерла Україна".

Через невеличку перерву ми знову зосередили свою увагу на словах  Людмили Іванівни, яка розпочала літературно-музичну композицію "Пісню я візьму на спомин...пісня буде поміж нас". Присутні переглянули документальне відео про життєвий та творчий шлях композитора Володимира Івасюка.

Далі свято продовжили ведучі. Вони розповідали про пісню "Я піду в далекі гори" та історію її виникнення. Учень Фуштей Олексій  виконав пісню "Я піду в далекі гори "для присутніх.


Учасники свята щиро аплодували виконавцю:


Ведучі продовжили свято.


Завершилася дана частина заходу виконанням пісні "Червона рута", яку разом з учнями виконали всі присутні у залі. Відео у пана Калинчука Анатолія.

Далі вчителі району висловили свої враження про заходи. У обговоренні виступили Богданюк В.І., вчитель Міліївської ЗОШ, який запропонував дирекційї школи придбати новішу апаратуру для таких заходів; молодий вчитель Іспаського НВК Денис Т.Ю., Романюк У.Л., вчитель Виженської ЗОШ, керівник РМО вчителів музичного мистецтва, Романюк Т., вчитель Банилівської ЗОШ, Беженар С., вчитель Вижницької ЗОШ, Жебчук В.І., вчитель Лопушнянської ЗОШ, Мазуряк М., вчитель Іспаської ЗОШ, Перепелиця З.М,, вчитель Вашківецької ЗОШ, Романчук В., вчитель Черешенської ЗОШ, 
Учасники РМО, підсумувавши роботу, запропонували при атестації присвоїти вчительці Мироняк Людмилі Іванівні педагогічне звання "старший вчитель".

До вашої уваги ще невеличкий фотозвіт.

Команди-учасники

Вчитель Мироняк Л.І. з ведучими

вчителі музичного мистецтва району

Команда "Співучі соловї"

Команда "Музикознавці"

Нагородження команди "Співучі соловї"

Команда "Мажори"


Команда "Веселі бемольки"

Вдячні глядачі - вчителі музичного мистецтва



"Ще не вмерла Україна"...

Виступ в.о.директора Калинчука А.Д.

Фото на завершення.



Немає коментарів:

Дописати коментар